Cilt 2, Sayı 2 (2007)

İçindekiler

ARAŞTIRMALAR

Farklı Düzeylerde Kullanılan L-Askorbik Asidin Buğday Kepekli Ekmeklerin Bazı Nitelikleri Üzerindeki Etkileri Özet PDF
Halef DİZLEK, Hülya GÜL 1-10
Karma Yem Üretiminde Değirmen Tipi, Öğütme Derecesi ve Karıştırma Süresinin Broyler Performansı Üzerine Etkisi Özet PDF
Serkan ATEŞ, Veysel AYHAN 11-21
Changes in Sugar Contents of Fig Fruit (Ficus carica l. Cv. Bursa Siyahı) During Development Özet PDF
Nilda ERSOY, Şadiye GÖZLEKÇİ, Lami KAYNAK 22-26
Farklı Düzeyde Protein ve Enerji İçeren Karma Yemlerin Etlik Piliçlerde Verim Üzerine Etkisi Özet PDF
Ali ÖZBEK, Veysel AYHAN 36-42
Farklı Sulama Yöntemlerinde M9 Anacı Üzerine Aşılı “Williams Pride” ve “Jersey Mac” Elma Çeşitlerinin Su Tüketimi Özet PDF
Ulaş ŞENYİĞİT, Abdullah KADAYIFÇI 43-52
Kahramanmaraş İli Kışlak ve Buğday Alanlarında Süne Ergin Parazitoid (Diptera; Tachinidae) Türleri ile Parazitleme Oranlarının Belirlenmesi Özet PDF
Mahmut İSLAMOĞLU, Serpil KORNOŞOR 53-61

DERLEMELER

Yeni Tohumculuk Yasası ve Türk Tarımına Etkileri Özet PDF
Demet ALTINDAL, İlknur AKGÜN 27-35


SDÜ Ziraat Fakültesi © 2009